Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Bedankt voor je aankoop!

Download hieronder de Cursus ‘Laat jezelf stralen’

Wat goed dat je de Cursus ‘Laat jezelf stralen’ gaat volgen.
Je hebt een eerste stap gezet om jezelf de aandacht te geven die je verdiend!
We zijn hier op aarde om te leren stralen, met deze cursus leer je jezelf precies dat.

Ik maak even van de gelegenheid gebruik om mezelf kort voor te stellen;
Mijn naam is Petra Brijder en ik ben Life Coach. In het verleden heb ik veel te maken gehad met afwijzing. Dit is voor mij de reden geweest dat ik mezelf minder ben gaan waarderen. Na 12 jaar lang zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en een aantal opleidingen ben ik mijn eigen Life Coach praktijk begonnen.

Met het helpen van mensen met dit zelfde probleem heb ik mijn persoonlijke zingeving gevonden. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt.
Mijn kracht is, om anderen ook te laten stralen!
Ik word er heel erg blij van!

Mijn advies is om de laatste (uitleg) pagina’s eerst aan de kant te leggen en je eerst volledig te richten op de cursus. Pas als je klaar bent en alles hebt uitgevoerd of als je iets niet begrijpt pak je de uitleg erbij.
Ik wens je heel veel succes.

Meld je ook aan voor de besloten Facebookgroep ‘Laat jezelf stralen’:

Deze groep is alleen toegankelijk voor mensen die de cursus volgen.
Je kunt hier je vragen stellen en ik zal regelmatig advies en tips geven.

De cursus ‘Laat jezelf stralen’ kun je hier in zijn geheel downloaden.

Mocht je vragen hebben, je kunt me altijd mailen of bellen.
06 40 79 89 33 | info@ikkanwel.nl

Warme groet,
Petra