Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Van jezelf houden

Wil jij weer echt van jezelf houden? Dat lukt met het programma van ikkanwel.nl!

Van jezelf houden klinkt eenvoudig, maar toch kunnen maar weinig mensen dat. Dat is zonde, want alleen als je van jezelf houdt kan je jezelf gelukkig maken en ook goed voor anderen zorgen. Met mijn programma leer ik weer hoe je jezelf lief kan hebben.

Waarom is jezelf liefhebben belangrijk?

Als je weet hoe je jezelf lief moet hebben kun je jezelf accepteren. Als dat zo is ga je beseffen dat mensen die kritiek op jou hebben eigenlijk hun eigen projectie afreageren. Doordat je meer zelfvertrouwen leert krijgen als je van jezelf houdt kan je deze kritiek beter naast je neerleggen en jouw kracht behouden.

Hou van jezelf en de kwaliteit van jouw leven verbetert snel!

Door ervoor te zorgen dat je echt van jezelf houdt zal ook je zelfbeeld verbeteren. Houden van is immers accepteren. Het gevolg hiervan kan je raden, je gaat meer zelfvertrouwen krijgen. Hierdoor ga je het gedrag vertonen dat echt bij je past en bijvoorbeeld makkelijker ‘nee’ zeggen. Ook een burn out is op zo’n manier makkelijker aan te pakken. Wanneer je met die blokkades aan de slag gaat en ze overwint zal je jezelf nog beter voelen en dus nog meer van jezelf gaan houden. Zo kom je in een positief proces dat zichzelf versterkt. Van jezelf houden klinkt natuurlijk mooi, maar de vraag is hoe je dit proces op gang krijgt.

Ik leer je van jezelf te houden!

Op basis van mijn eigen ervaringen heb ik een programma samengesteld waarmee ik jou kan helpen om echt (weer) van jezelf te leren houden. Omdat ik dat ook moest leren weet ik precies waar de valkuilen kunnen liggen en welke tools ik je moet bieden om ervoor te zorgen dat je deze valkuilen passeert.

Kan jij niet wachten om weer ‘ik hou van je’ tegen de spiegel te zeggen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct 06 – 40 79 89 33.