Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Zelfverzekerder worden

Wil jij zelfverzekerder worden en makkelijker ‘nee’ kunnen zeggen? Zeg dan “ja, ikkanwel.nl”

Merk jij dat je moeite met nee zeggen hebt? Kom je daardoor in situaties waarbij je jezelf onzeker voelt en wil je dit veranderen? Ik leer je zelfverzekerder worden!

Waarom de kracht van nee belangrijk is

Door geen nee te zeggen denk je datgene te doen wat een ander van je verlangt. Toch is dat niet waar. Als je “ja” zegt maar nee bedoelt ben je namelijk niet eerlijk naar jezelf en niet eerlijk naar die ander. Vroeg of laat zullen zowel jij als degene waar je nee tegen had willen zeggen dit voelen. Dit leidt tot een slecht gevoel over jezelf en vaak ook tot een verstoorde relatie met degene tegen wie je ongewild ja zei.

Voor jezelf kiezen maakt je geen minder leuk persoon

Tijdens mijn coaching leer je om je te gedragen naar jouw eigen gevoel. Voel je dat het beter is om nee zeggen? Dan leer ik je hoe je naar je gevoel kunt luisteren en je ook naar je gevoel kunt gedragen. Hierdoor blijf je dicht bij jezelf en krijg je het zelfvertrouwen om jouw grenzen aan te geven.

Na onze sessies durf je nee te zeggen tegen anderen en daarmee ja te zeggen tegen jezelf. Dat zorgt ervoor dat je met veel minder stress en druk voor jezelf hoeft te leven en dat je oprecht naar anderen bent. Ik kan je uit ervaring verzekeren dat je daar een leuker en gelukkiger persoon van wordt.

Door mijn manier van aanpak leer je nieuwe tools te gebruiken om in iedere voor jou lastige situatie nee te zeggen. Na een traject kan je jezelf dus blijvend gelukkiger maken.

Wil jij zelfverzekerder worden en nee leren zeggen?

Neem dan contact op via het contactformulier of telefoonnummer 06 – 40 79 89 33.