Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Positieve gedachten

Wil jij weten hoe je de kracht van een positieve gedachte kan benutten? Ikkanwel.nl leert het je!

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het komt dat je de ene dag enorm down bent terwijl je de andere dag niet stuk kan? Vaak is het antwoord gedachtenkracht. Dat is natuurlijk leuk om te weten, maar wat kan je daar eigenlijk mee en hoe gebruik je dit voor een positieve gedachte? Ik leer het je!

Gedachtenkracht beïnvloedt jouw gevoel

Wellicht besef je het niet, maar veel gevoelens ontstaan vanuit jouw gedachten. Zo kan je dus, als je veel negatieve gedachten hebt, depressieve gevoelens ontwikkelen. Een ander aspect van gedachtenkracht is het creëren van denkpatronen. Wanneer je steeds bewust of onbewust vanuit negatieve gedachten handelt kan je dus chronisch depressieve gevoelens bij jezelf ontwikkelen. Gelukkig kan je met diezelfde gedachtenkracht ook leren om positieve gedachten te hebben en zo een veel positiever leven voor jezelf te realiseren.

Samen werken aan de positieve kracht van gedachten

Als je met mij aan de slag gaat leer ik je hoe jij jouw gedachtenkracht kunt beheersen en deze kunt gebruiken om positieve gedachtes te creëren. Ook leer ik je hoe je zo een positief denkpatroon kunt ontwikkelen. Uiteraard moet je dit uiteindelijk zelf doen, maar vanuit mijn ervaring kan ik je ook helpen met hoe je dit jezelf aanleert.

Het resultaat is dat je door de beheersing van jouw gedachtenkracht standaard een positieve gedachte kunt genereren bij de gebeurtenissen in jouw leven. Door vanuit die positiviteit te reageren zal je merken dat je jezelf meer gaat waarderen en dat depressieve gevoelens geen kans krijgen.

Vind jij het een positieve gedachte om af te rekenen met depressieve gevoelens?

Dan ga ik me daar graag samen met jou voor inzetten. Als je het contactformulier invult of direct 06 – 40 79 89 33 belt maken we snel een afspraak.