Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Bore-out

Heb je een chronisch saai leven oftewel een Bore-out? Verander dat met ikkanwel.nl!

Een Bore-out is nog niet bekend, maar betekent dat je leven voortkabbelt, maar dat er geen ruimte meer is voor je eigen hobby’s, ambities, uitdagingen of datgene waar je eigenlijk van droomde. Dat is voor veel mensen een oorzaak van ongelukkige en depressieve gevoelens. Ik help je om die ambities en dromen weer te ontdekken en de eerste stap naar het vervullen van die dromen te zetten.

Het gevaar van een saai leven

Als je niet oppast wordt het leven een sleur. Dit kan leiden tot negatieve gevoelens en als je er niets aan doet zelfs tot depressiviteit. Of dit probleem speelt merk je als je op een moment voor jezelf nadenkt over de vraag ‘Wat moet ik doen met mijn leven?’ Als je dan als antwoord ineens beelden krijgt van een heel ander leven en je merkt dat je daar gelukkiger van wordt ben je je ineens bewust dat jouw huidige situatie niet optimaal is. Natuurlijk heeft iedereen wel eens het gevoel ‘dat het anders moet’, maar als het gevoel blijft hangen is het belangrijk dat je het aanpakt voordat het je negatief beïnvloedt.

Samen aan de slag om een Bore-out te voorkomen of te verhelpen

Uit ervaring weet ik dat het niet makkelijk is om die wens tot verandering aan te pakken. Het antwoord op de vraag ‘wat wil ik doen?’ is namelijk vaak een sluier om de echte achterliggende oorzaak of oorzaken te verbloemen. Daarom gaan we eerst samen aan de slag om jouw echte dromen in kaart te brengen. Als we dat weten gaan we de stap zetten om die dromen mogelijk te maken. Dat is meestal geen geval van ‘alles of niets’, in tegendeel. Vaak zie je dat er meer ruimte is dan gedacht om de vervulling van jouw dromen in te passen in je huidige omstandigheden. Daar word je merkbaar gelukkiger van.

Wil jij een Bore-out geen kans geven?

Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via 06 – 40 79 89 33.