Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Burn-out

Burn-out klachten voorkomen of verhelpen? Ikkanwel.nl helpt je uit ervaring!

Uit ervaring weet ik dat burn-out klachten een fikse impact op jouw leven kunnen hebben. Daarom help ik je graag om die klachten te verhelpen. Nog beter is het om samen aan de slag te gaan om die klachten te voorkomen. Ook daar help ik graag bij.

Hoe ontstaat een burn-out?

Een burn-out ontstaat vaak door een combinatie van negatieve stress en jezelf niet de mogelijkheid geven om van die stress te herstellen. Daarom is jezelf vaak wegcijferen een snelweg naar burn-out klachten.

Wat zijn symptomen van een burn-out?

Vaak merk je aan jezelf niet direct dat je een burn-out ontwikkelt omdat de klachten die hierbij horen vaak ook andere oorzaken kunnen hebben. Burn-out symptomen zijn:

Wanneer je meerdere van deze klachten herkent en daarbij het gevoel hebt dat deze gevoelens je hinderen in het dagelijks leven, of ervoor zorgen dat het voelt alsof je geen grip meer hebt op het dagelijks leven, dan is er sprake van stevige burn-out klachten.

Zijn burn-out klachten te verhelpen?

Deze klachten zijn zeker te verhelpen. Zo kun je voor jezelf stress voorkomen door jezelf makkelijker te accepteren en bijvoorbeeld vaker nee te zeggen.

Ook is het goed om jezelf op een positieve manier te blijven uitdagen en jezelf de ruimte te gunnen om bij te komen van stressvolle situaties of periodes. Uiteraard kan ik je hierbij helpen door je te leren om in alle liefde moe te mogen zijn en in alle liefde te mogen ontspannen. Overigens is voorkomen natuurlijk altijd beter dan genezen.

Zo kun je een burn-out voorkomen

Doordat een burn-out door allerlei factoren (en dus niet alleen door werk, zoals men vaak denkt) ontstaat zijn er ook allerlei manieren om een burn-out te voorkomen. In de basis komen die neer op uit de sleur komen of sneller ‘nee’ zeggen, maar hoe dit voor jou werkt is bij iedereen anders. Daarom maak ik graag kennis zodat ik jou kan helpen.

Ben jij benieuwd hoe je burn-out klachten verhelpt of voorkomt?

Vul dan het contactformulier in of bel 06 – 40 79 89 33 zodat we samen aan de slag kunnen.Stel je vraag hier.