Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Ikkanwel.nl - Nieuwe gewoontes

Hey, wat goed dat je de 5 tips voor meer zelfvertrouwen hebt aangevraagd. Je ontvangt de tips over 5 minuten in je e-mail! (Krijg je ze niet binnen? Check dan ook even je spambox).

Maar terwijl je wacht, bekijk dan mijn video. Ik heb een mooie boodschap voor je. (Wanneer je kijkt op je mobiel dan heb je een betere weergave wanneer je het scherm kantelt).

Wat een mooie eerste stap heb je gezet, daar was moed voor nodig. Het erkennen van je probleem, daar begint het en ik kan het weten.

Even voorstellen:

Ik maak even van de gelegenheid gebruik om mezelf even kort voor te stellen;
Mijn naam is Petra Brijder en ik ben Life Coach. In het verleden heb ik veel te maken heb gehad met afwijzing. Dit is voor mij de reden geweest dat ik een extreem laag zelfvertrouwen had ontwikkeld en daar heb ik lang mee geworsteld. Na 10 jaar lang zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en een aantal opleidingen ben ik mijn eigen Life Coach praktijk begonnen.
Met het helpen van mensen met dit zelfde probleem heb ik mijn persoonlijke zingeving gevonden. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt. Ik wordt er heel erg blij van!

Hoor je graag wat ik voor jou kan doen en waar ik je bij kan helpen? Boek dan een vrijblijvend telefoongesprek via de button hieronder.

Nieuwe gewoontes

Let op je e-mailbox want ik heb nog een extraatje voor je! Namelijk 4 dagen achter elkaar, elke dag 1 nieuwe gewoonte om jezelf aan te leren.
Check hiervoor ook je Spambox, soms komen de mails hier in terecht.